Si të Blej ?

1.Zgjedh produktin dhe shto në shportë


2.Shiko shportën dhe shtyp 'Bëje Porosinë'


3.Kyçu ose regjistrohu për të kryer porosinë


4.Konfirmo Porosinë me një klik dhe Porosia është gati.


Transporti falas në të gjitha vendet e Kosovës

Paguaj sigurt në pranim të porosisë te dera.