Ju lutemi të mbushni të gjitha kolonat me informatat përkatëse që porosia juaj të jetë më saktë dhe efikase.
Të dhënat personale do të mbesin vetëm në ABI Sh.p.k (nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër).
Nëse ju si klient vendosni për shkëputje prej anëtarsimit ju lutem na kontaktoni me e-mail ose me telefon.