ARZUM OKKA MINIO APARAT PER KAFE TURKE

ARZUM OKKA MINIO APARAT PER KAFE TURKE

59.00€
Modeli: Arzum
Barkodi: 8693184955956
Disponueshmëria: Në Stok
  • FUQIA - 480 Watt
  • KAPACITETI - 1-4 gota (filxhane)
  • STRUKTURA - Çelik
  • SISTEMI - SENSORI I MENÇUR PËR PJEKJE ,SISTEM I SIGURT QE NDALON PËRDORIMIN PA VENDOSJEN E UJIT
  • TJETËR - PËRSHTATSHËM PËR PËRDORIM ME DORËN E MAJTË DHE TË DJATHTË,ALARM ME ZË,MUND TË LAHET

Zgjedhjet

  • FUQIA - 480 Watt
  • KAPACITETI - 1-4 gota (filxhane)
  • STRUKTURA - Çelik
  • SISTEMI - SENSORI I MENÇUR PËR PJEKJE ,SISTEM I SIGURT QE NDALON PËRDORIMIN PA VENDOSJEN E UJIT
  • TJETËR - PËRSHTATSHËM PËR PËRDORIM ME DORËN E MAJTË DHE TË DJATHTË,ALARM ME ZË,MUND TË LAHET


PRODUKTE TJERA