MUHLER APARAT UJI WD-27L

MUHLER APARAT UJI WD-27L

115.00€
Barkodi: 3800139245412
Disponueshmëria: Në Stok

Detajet :

SISTEMI - UJE TE FTOHTE DHE UJE TE NXEHTEKOMPRESOR FTOHESTANKU PREJ CELIKUTFUQIA E NXEMJES - 550WDIMENSIONET - 285 X 325 X 87 cmREFRIGERANT - R134A gasKAPACITETI - COOLING CAP :2L/h 5-10 , HEATING CAP:5L/h 85-95 
  • SISTEMI - UJE TE FTOHTE DHE UJE TE NXEHTE
  • KOMPRESOR FTOHES
  • TANKU PREJ CELIKUT
  • FUQIA E NXEMJES - 550W
  • DIMENSIONET - 285 X 325 X 87 cm
  • REFRIGERANT - R134A gas
  • KAPACITETI - COOLING CAP :2L/h 5-10 , HEATING CAP:5L/h 85-95 

PRODUKTE TJERA