ARZUM AR5009 HAIRSTIL PRO FEN

ARZUM AR5009 HAIRSTIL PRO FEN

31.99€
Modeli: Arzum
Barkodi: 8693184953006
Disponueshmëria: Në Stok

 FUQIA-2200 W

 SHPEJTËSIA-2 nivele

 NXEHTËSIA-3 nivele

 OPCIONI I AJRIT TË FTOHTË-Po

 FILTRIMI I AJRIT-Pastrohet dhe mund të ndrohet

 KARAKTERISTIKA IJON-Jo

 KOKA PËR THARRJE-Po

 DİFUZOR-Po

 NGJYRA-Zezë

 MOTOR AC PRO-Po

 
FUQIA
 
2200 W
 
SHPEJTËSIA
 
2 nivele
 
NXEHTËSIA
 
3 nivele
 
OPCIONI I AJRIT TË FTOHTË
 Po
 
FILTRIMI I AJRIT
 
Pastrohet dhe mund të ndrohet
 
KARAKTERISTIKA IJON
 
Jo
 
KOKA PËR THARRJE
 
Po
 
DİFUZOR
 Po
 
NGJYRA
 
Zezë
 
MOTOR AC PRO
 
Po