AKEL RESHO ME 2 PLLAKA AP526

AKEL RESHO ME 2 PLLAKA AP526

31.50€
Barkodi: 8697443455263
Disponueshmëria: Në Stok

Detajet :

1000 + 1500 Watt Fuqi220-240V ,50-60 HzTermostat i rregullueshemDimensionet - 14.5 dhe 18 cm4.6 Kg

1000 + 1500 Watt Fuqi

220-240V ,50-60 Hz

Termostat i rregullueshem

Dimensionet - 14.5 dhe 18 cm

4.6 Kg

PRODUKTE TJERA