ROWENTA CF9530FO BRUSHE RROTULLUSE 1000W PROFESSIONAL

ROWENTA CF9530FO BRUSHE RROTULLUSE 1000W PROFESSIONAL

67.00€
Modeli: Rowenta
Barkodi: 3121040062753
Disponueshmëria: Në Stok
  • FUQIA - 1000 W
  • NIVELI I SHPEJTESISE - 2 NIVELE
  • TIPI - PER FLOKE TE LAGUR DHE TE TERUR
  • AKSESORET - 1 BRUSHE (30 mm) , 1 BRUSHE (50 mm)
  • NGJYRA - VJOLLCE/BARDHE
  • FUQIA - 1000 W
  • NIVELI I SHPEJTESISE - 2 NIVELE
  • TIPI - PER FLOKE TE LAGUR DHE TE TERUR
  • AKSESORET - 1 BRUSHE (30 mm) , 1 BRUSHE (50 mm)
  • NGJYRA - VJOLLCE/BARDHE