CONTI CCS-228 PASTRUES PER XHAMA PA KABELL

CONTI CCS-228 PASTRUES PER XHAMA PA KABELL

29.90€
Modeli: Conti
Barkodi: 8681586280806
Disponueshmëria: Në Stok
 • 2 në 1 (spërkatje the thinie)
 • Përdorim 20 min. pa ndërprerje
 • Mbledhës 160ml. për pastrimin e lëngjeve
 • Mbledhës 250ml. për ujin e mbetur (të ndotur)
 • Aparat thithjeje me gjerësi përdorimi 280mm
 • 2 orë kohë karikim
 • Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë i qelqit
 • Dizajn i çelët dhe kompakt
 • Përdorim i gjithanshëm falë përdorimit të karikuar
 • Pastrim pa pikuar ujë dhe pa lënë shenja
 • 2 në 1 (spërkatje the thinie)
 • Përdorim 20 min. pa ndërprerje
 • Mbledhës 160ml. për pastrimin e lëngjeve
 • Mbledhës 250ml. për ujin e mbetur (të ndotur)
 • Aparat thithjeje me gjerësi përdorimi 280mm
 • 2 orë kohë karikim
 • Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë i qelqit
 • Dizajn i çelët dhe kompakt
 • Përdorim i gjithanshëm falë përdorimit të karikuar
 • Pastrim pa pikuar ujë dhe pa lënë shenja

PRODUKTE TJERA