ARZUM AR3010 MIRRA GJEZVE PER KAFE

ARZUM AR3010 MIRRA GJEZVE PER KAFE

29.00€
Modeli: Arzum
Barkodi: 8693184951606
Disponueshmëria: Në Stok

Detajet :

  FUQIA     850 W  KAPACITETI I UJIT   300 ml (3-4 filxhane)  KARAKTERISTIKAT E NXEMSES   çelik qe nuk ndryshket  REZİSTENCË   çelik  GARANCION     EKSTRA   Përdorim i lehtë me dorën e djathtë dhe dorën e majtë,360 shkallë spin...
  FUQIA
     
850 W
  
KAPACITETI I UJIT
   
300 ml (3-4 filxhane)
  
KARAKTERISTIKAT E NXEMSES
   
çelik qe nuk ndryshket
  
REZİSTENCË
   
çelik
  
GARANCION
   
  
EKSTRA
   
Përdorim i lehtë me dorën e djathtë dhe dorën e majtë,360 shkallë spin